Nem bejelentett BlackBerry tűnt fel

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Múlt héten láthattuk, hogy a BlackBerry DTEK60 előrendelése elindult Kanadában és most ugyanez történik az Egyesült Államokban is. Érdemes megemlíteni, hogy a kanadai cég még nem jelentette be hivatalosan a készüléket. Ez persze nem állította meg a vállalatot abban, hogy kiszivárogtassa a hamarosan megjelenő telefont. Ezen kívül is rengeteg szivárogtatás és pletyka olvasható a DTEK60-al kapcsolatban, így reméljük, hogy hamarosan hivatalosan is bemutatásra kerül.

De térjünk is vissza az előrendelésre: a B&H jelenleg 499.99 dolláros áron listázza a DTEK60-at weboldalán. Az előrendeléssel egy tokot és egy gyorstöltőt is kapunk a készülékhez, összesen 50 dollár értékben.

Nem bejelentett BlackBerry tűnt fel

Sajnos arról nincs információ, hogy ténylegesen mikor indul meg az új BlackBerry értékesítése. A DTEK60 5.5 inches QHD kijelzővel, Snapdragon 820 SoC-cal, 4GB memóriával és 32GB-os belső tárhellyel kerül piacra. A kamera 21 és 8MP-es, az akkumulátor kapacitása pedig 3000mAh-s. A készülék gyárilag Android Marshmallow-t (6.0.1) futtat.

Forrás: gsmarena.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?