Nem lesz gyorsabb az Xbox One S

A Microsoft hivatalos állásfoglalása az, hogy az Xbox One S esetében az extra GPU és CPU teljesítmény ellenére nem fognak jobban futni a játékok. A hardveres újítás főleg a fejlesztőknek lesz jó, a HDR nyújtotta lehetőségek kiaknázásához. A HDR jelentése “high dynamic range” és az ezt támogató televízióktól szebb színeket és magasabb kontrasztot várhatunk, ami sokkal élettelíbbé teszi a megjelenített képet. Az egyik első Xbox One-os játék, ami támogatja a HDR-t a Gears of War 4 (megjelenés: 2016. október 11.-e). Egyébként pont ezen játék fejlesztőgárdájától jött az a nyilatkozat, hogy az új Xbox magasabb felbontáson és több FPS-sel fogja vinni a játékokat.

Az Xbox One S-t az E3-on jelentették be. Az új konzol támogatja a 4K-s felbontást. Az árazás a következőképpen alakul: 300 dollár (500GB), 350 dollár (1TB) és 400 dollár (2TB). A megjelenés augusztusra van ütemezve.

Egy új, erősebb Xbox One is bejelentésre kerül, “Project Scorpio” néven. Ez is támogatja a 4K-s felbontást, csak sokkal komolyabb hardverrel. A Microsoft szerint minden Xbox One-ra kiadott játék kompatibilis lesz az új és régi gépekkel is.

Forrás: gamespot.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?