Nem vicc: az Xbox Series X minihűtő már úton van

0
116

Bekapcsolás után a hűtőszekrény elülső részén található Xbox ikon felvillan, és a világító fény segít, hogy lássuk mit is nassolunk. A lemezmeghajtó nyílással tudjunk kinyitni a hűtőszekrény ajtaját, majd miután kinyitjuk, az Xbox rendszerindító hangja fogad minket, illetve rengeteg zöld fény, ami megvilágítja a hűtőben található ételt és italt.

Az Xbox Series X hűtőszekrény a szóban forgó konzol jól ismert hype-kreálmánya, amelyet olyan figurák hoztak nyilvánosságra, mint Snoop Dogg és iJustine. Mindazoknak, akik azt állították, hogy, a Microsoft egy miniatűr verziót akár tömegesen is gyártana, tévedtek.

Aaron Greenberg, az Xbox osztály vezérigazgatója viszont bejelentette, hogy ez a termék valóban meg fog jelenni. A Series X mini hűtőgép a legutóbbi közvélemény-kutatáson alapuló Best of Tweets verseny (Brands Bracket) győzelmének ünneplésére jelenik meg.

Hirdetés

Greenberg nem említette, hogy mikor, hol, és hogyan lesz először elérhető a mini hűtő. Megerősítette azonban, hogy az első terméket átadják a „redmondi óriás legyőzött ellenségének, a közösségi média harci királyságának”, a Skittlesnek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét