Nova Watch: Új Huawei okosóra sorozat közeledik

0
99

„Nova Watch” nevet védetett le a Huwaei Kínában, ami kétségtelenül azt sugallja, hogy a kínai vállalat hamarosan legalább egy okosóra kiadását tervezi, egy új sorozat részeként. A gyártó nemrégiben is érdekes okosórákat jelentetett meg, köztük a Watch GT 2 Pro-t, és a Watch Fit-et. Ám az említett levédetés azt jelezheti számunkra, hogy az okosórák üzletágát más irányba tervezik vinni.

Néhány éve már tudjuk, hogy a Huawei megfizethető okostelefonokat kínál Nova márkanév alatt, köztük a Nova 5T-t, újabban pedig a Nova 8-at és Nova 8 Pro-t. Ennél fogva elképzelhető, hogy a Nova Watch egy olcsóbb alternatívát jelent majd számunkra a Watch GT sorozatával szemben.

Eddig a Honor okosórák nyújtottak költséghatékony alternatívát a Huawei okosóráival szemben, de a Nova sorozat betöltheti ezt az űrt. Kínai médiaértesülések szerint hamarosan piacra dobják a Nova Watch-ot, de még nem világos, hogy pontosan ez mikor lesz, valószínűleg egy új Nova okostelefonnal egyidejűleg fog megjelenni a Nova Watch is.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét