Novemberben érkezik az Apple új szolgáltatása, az Apple TV+

Az Apple új TV-s szolgáltatása, az Apple TV+ még márciusban került bejelentésre. Akkor csak annyit tudhattunk meg róla, hogy valamikor ősszel tárulhat a felhasználók elé, exkluzív sorozatokkal és filmekkel, egyelőre árazás nélkül.

Novemberben érkezik az Apple új szolgáltatása, az Apple TV+

Most pedig egy Apple-ön belüli forrás szerint az Apple TV+ novemberben kezdheti meg a pályafutását, 9.99 dolláros havidíjjal. Valószínűleg ingyenes kipróbálási periódus is lesz (1 hónap), ami passzolna az Apple Music üzletpolitikájához. Az Apple egy elég sűrű piacra fog belépni ezzel a szolgáltatással, hiszen a Netflix és az Amazon Prime Video már egy elég erős helyet foglal el. Valamint a Disney is most készül elindítani a saját szolgáltatását. A Netflix és az Amazon Prime Video is 8.99 dollárba kerül, míg a Disney+ valószínűleg 6.99 dollár lesz.

Az Apple okostelefon eladásai jócskán visszaestek, főleg a flagship készülékek esetében. Így a vállalatnak muszáj valamilyen alternatív bevételi forrás után néznie. Azt remélik, hogy 2020-ra a különnböző szolgáltatásokból 50 milliárd dolláros bevételre tehetnek szert.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?