Nubia RedMagic 6 leakek- 120 W-os gyorsöltés a Pro verzióban

0
364

Új specifikációkkal fegyverezte fel csúcsmobilját a Nubia, többek között ultragyors, 120 W-os töltéssel. A leakek szerint két verzió érkezik, közülük csak az egyik rendelkezik majd az új technológiával. Feltételezések szerint a Snapdragon 888 meghajátsú szériáról az hírlik, hogy más izgalmas funkciókkal is rendelkezik, mint például a színváltós hátoldali üveg.

A Nubia megerősítette, hogy a RedMagic 5G-t az említett széria fogja helyettesíteni, ami magába foglalja a 120 W-os gyorstöltési technológiát, melyet egyelőre csak néhány telefon tudhat magáénak, köztük az iQOO 7 és a Xiaomi Mi 10 Ultra.

Két új készüléket talált az ismert leaker (Digital Chat Station), amelyek az NX669J és NX669J-P, ezek a telefonok valóban a RedMagic új tagjai lehetnek. Mindkettő verzióról kiszivárgott, hogy egyedi, színváltós logóval rendelkeznek a hátoldalukon, amit egy gomb segítségével ki, illetve be lehet kapcsolni, ez a funkció az új elektrokróm technológián alapulhat. A közelgő gamer okostelefon széria, úgy tűnik, hogy rendkívül futurisztikus megjelenéssel lephet meg minket.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét