Nubia Watch – a hajlítható kijelzős okosóra

0
216

A Nubia elindította hajlítható kijelzőjű okosórájának második generációját a Kínai piacon.

Az Alpha névre keresztelt előd után most először láthatjuk az új, különleges „wearable”, – mondja az angol – azaz hordható eszközt. Az új modell egy 4,01-es AMOLED kijelzőt kapott, amely 960x 192 pixelt vonultat fel. Valamint a biztonság kedvéért – nehogy megcsavarodjon – rozsdamentes acélból készült az óra váza.

Mostanra saját Kickstarter lapot kapott az eszköz, amely a Nubia tervei szerint segít bevezetni az eszközt más piacokra is. A cég partnerei gyakran hordható fitneszeszközként promotálják (az óra tartalmaz pulzusszám-számlálót és aktivitásfigyelőt), valamint egy okosóraként, amin kevesebb görgetés szükséges egy hosszabb üzenet vagy email elolvasásához. Az eszközben GPS is található, valamint IP54 védelemmel rendelkezik.

Hirdetés

A Nubia Watch 199 dolláros árral lép piacra, amely természetesen még változhat tekintve, hogy egyelőre csak Kínában elérhető. 1799 yuan (kb. 219 dollár) volt a termék indulóára.

Ami viszont aggasztó, hogy nem esett szó az eSIM támogatottságról ezen modell esetében, amely nagyban hatással lehet az eladási számokra.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét