Nyáron jelentik be az iOS 18-at

0
19

Az Apple megtartja az elmúlt évek gyakorlatát, és a korábbiakhoz hasonlóan ismét online tartja a WWDC-t. A fejlesztők, illetve a diákok személyesen is meglátogathatják az Apple Parkot június 10-én, ahol egy különleges eseményt tartanak, a jelenlévők megnézhetik a keynote-ot, találkozhatnak az Apple csapat tagjaival, és mindenféle programokon vehetnek részt.

Az online esemény megtekintése természetesen továbbra is ingyenes, és bárki számára elérhető marad. Az Apple a rendezvény során egyedülálló kapcsolatfelvételi lehetőséget biztosít a fejlesztőknek a gyártó szakértőivel, valamint betekintést nyújt az új eszközök, keretrendszerek és funkciók működésébe, ezáltal segítve a fejlesztőket alkalmazásaik és játékaik jobbá tételében – áll a hivatalos sajtóközleményben.

Mindenféle videós foglalkozások mellett lehetőség lesz beszélgetni az Apple tervezőivel és mérnökeivel, valamint a globális fejlesztői közösség tagjaival való kapcsolatfelvételre is. „Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen a WWDC24-en a világ minden tájáról érkező fejlesztőkkel egy rendkívüli technológiai és közösségi héten vehetünk részt. A WWDC az új ötletek megosztásáról szól, és arról, hogy csodálatos fejlesztőinket innovatív eszközökkel és erőforrásokkal lássuk el.” – Nyilatkozta Susan Prescott.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét