Okosóra, óriás táblagép és TV – Mindennel (is) készül a Honor

0
55

Július 12-én mutatják be a hajlítható kijelzős Honor Magic V2 okostelefont, ám nem csak ezzel készül a gyártó. A táblagép a Honor MagicPad 13 nevet viseli, és amennyiben a szám a kijelző képátlójára utal, ez lesz a Honor legnagyobb tabletje eddig. Valószínűleg egy méretben illeszkedő billentyűzetes tok is kerül mellé, illetve számítani lehet egy stylusra is.

Leírások alapján igencsak csinos masináról lesz szó, vékony kijelző körüli keretekkel. A kínaiak talán ezzel a készülékkel próbálják meg kihívni a Samsung Galaxy Tab S9 Ultrát, vagy az Apple iPad Pro 12.9-cet. A Honor Watch 4 is aznap debütál, az óra eSIM képességekkel is rendelkezni fog, elsőként a Honor viselhető eszközeinek történetében. A most publikált kedvcsináló kép alapján egyszerűbb dizájnt kaphat, mint a Watch GS 3.

Az eseményen leplezik le a Honor TV 5-öt is, ami az ígéret szerint zászlóshajóhoz méltó képminőséggel, újszintű nagy felbontással érkezik majd. Mondjuk erre a készülékre annyira nem érdemes ráizgulni, mert a Honor televíziókat ritkán dobják piacra a kínai határokon kívül, nagy valószínűséggel ez a TV is megmarad a hazai vásárlók számára.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét