Olcsó modellt dobott piacra a GoPro

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Az akciókamerák piacán néhány éve rendkívüli árverseny folyik, főleg a Távol-Keletről érkeznek egyre jobb minőségű modellek, nagyon agresszív árazással. Erre a nagyobb cégeknek is muszáj válasszal szolgálniuk.

A GoPro-nak ugyan voltak próbálkozásai olcsóbb változatokkal, viszont ezek WiFi nélkül érkeztek. Így aki szerette volna ezt az – amúgy rendkívül hasznos – funkciót használni, az kénytelen volt a magasabb árkategóriában nézelődni. Belátható, hogy egy technikailag viszonylag egyszerű és könnyen megvalósítható dologról van szó, aminek nagyon az árképzésbe se kellene beleszólnia és a vállalat végre meg is lépte az olcsó WiFi-s modell piacra dobását.

Olcsó modellt dobott piacra a GoPro

Hogy mit tud a 123 grammot nyomó Hero+? Videót 1080p-ben 60, 50, 30, 25 képkocka/másodperc; 720p-ben 60, 50 képkocka/másodperc; valamint 720p superwide módban szintén 60 és 50 képkocka/másodperccel rögzíthetünk. A felvétel a “szokásos” módon microSD kártyára történik, amit 64GB-ig támogat az eszköz. Fotókat is készíthetünk, maximálisan 3264×2448-as felbontással, ezt akár burst vagy time-lapse módban is.

Az új Hero+ nagyon baráti, 200 dolláros áron kerül a boltok polcaira.

Forrás: Engadget.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?