Olcsóbb hajlítható telefonokkal készülhet a Samsung és a Huawei

0
23

A TrendForce egy új beszámolóval jelentkezett, amely alapvetően azt fejtegeti, hogy az egyre népszerűbb hajtogatós készülékek menthetik meg az egész világon döcögő okostelefonos piacot. Ebben pedig komoly szerepe lehet annak, hogy az elemzőcég értesülése szerint jövőre nemcsak a piacvezető Samsung, hanem a Huawei is olcsósított modellekkel jelentkezhetnek.

Azt jósolja a TrendForce, hogy a Samsung és a Huawei lépése más szereplőket is megfizethetőbb árú hajtogatós készülékek kiadására sarkallhat. Az sajnos az írásukból sem derül ki, hogy pontosan milyen áron érkezhetnek az olcsóbb modellek. Azonban, ha megvizsgáljuk, hogy nagyjából milyen árkategóriákban mozognak az eddig kiadott hajlítható modellek, akkor valahová ezek alá várhatjuk az olcsóbb ajánlatokat.

Ez persze még alaptalan pletykának is bizonyulhat, annyi azonban sejthető, hogy a vásárlók részéről lenne kereslet a középkategóriás hajtogatós mobilokra. Ez azért sejthető, hiszen a Z Flip- és a Z Fold-szériából is évről évre egyre többet adnak el a koreaiak, vagyis egyre kevésbé tekinthető rétegműfajnak a kategória.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét