OLED kijelzővel mutatkozott be a Fitbit Versa 2

A tavalyi Versa okosóra sikerére építve a Fitbit bejelentette a Fitbit Versa 2 modellt, mely méltó utódnak tűnik. Az új verzió rengeteg újdonságot kapott: OLED kijelző, Amazon Alexa és Spotify integráció, valamint gyorsabb processzor és nagyobb kapacitású akkumulátor. A Versa 2 melletta a Fitbit bejelentett egy speciális szolgáltatást is. Havi 10 dollálért vagy év 80 dollárért különböző edzésterveket kapunk, valamint tanácsot a kalória bevitelhez és akár fogyáshoz is.

OLED kijelzővel mutatkozott be az új Fitbit Versa 2 modell

Mindegyik Versa 2 alumínium házat kapott és NFC támogatással is renelkeznek, melyet a Fitbit Pay segítségével használhatunk. Ezen kívül van 24/7-es pulzusszám-mérő és 50M-es vízállóság is. Természetesen a standard sport funkciók is megtalálhatóak benne pl. futáshoz, biciklizéshez vagy jógázáshoz. Az új Sleep Score funkció figyeli az alvásunkat a pulzusszám-mérő segítségével és különböző statisztikákat vezet erről.

Az új modell 5 napos üzemidőt ígér egyetlen feltöltéssel, aki két nappal több, mint az elődje esetében. A Versa 2-n egyetlen gomb van, ami programozható is. Beépített GPS továbbra sincs, így csak a telefon segítségével tudjuk meghatározni a pozíciónkat. A Versa 2 már előrendelhető, megjelenése szeptember 15. A sima verzió 199 dollárba fog kerülni.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?