Online lesz megrendezve a CES 2021-ben

0
236

2022-ben visszatér Las Vegasba – CTA

A Consumer Electronics Show (CES), a világ legnagyobb tech show-ja teljesen digitálisan lesz megtartva 2021 Januárjában. A Consumer Technology Association (CTA) hétfőn jelentette be. A CTA a COVID-19 miatt döntött az online tér mellett.

A Las Vegas-i esemény minden évben csarnokokat tölt meg látogatókkal, de céges, viszonteladói és gyártói találkozóknak is helyt ad.

Hirdetés

Korábban még a személyes eseményt tartották volna meg, azzal, hogy a cégeknek lehetőségük lesz digitálisan bemutatni 2021-es fejlesztéseiket. A legnagyobb hatást az gyakorolta a szervezőkre, mikor számos nagy, az iparágban fontos bemutató és konferencia elmaradt, elnapolták vagy online tartották meg (ilyenek például a Blizzard’s BlizzCon, E3, Facebook’s F8, Google’s I/O, SXSW, Game Developers Conference és az összes Microsoft esemény és konferencia).

A CTA azt ígéri, hogy az online CES egy „új, lenyűgöző élmény” lesz. A szervezők nem árultak el semmi konkrétumot, hogy miként is fog lezajlani az online esemény. Annyit ígértek, hogy nagy figyelmet szentelnek a személyességre. 2022-ben azonban mindenképp hagyományosan, Las Vegasban szeretnék megtartani.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét