Optikai meghajtó nélküli Microsoft Xbox One S jöhet

A kiszivárgott Microsoft Xbox One S All Digital nevéből adódóan egyértelmű, hogy egy optikai meghajtó nélküli modellről van szó. Promó anyagok, render képek és az árazás is kiszivárgott az optikai meghajtó nélküli Xbox One S-ről.

A Microsoft Xbox One S All Digital kizárólag a digitális játékok használatára született, főként a Microsoft Store-ból és az egyre növekvő Game Pass könyvtárból. A hardveres tulajdonságokról egyelőre nem lehet sokat tudni, de a 4K és a HDR támogatás valószínű, valamint az 1TB-os merevlemez is. Ahogy a képeken is látható, a konzol maga fehér, ahogyan a kontroller is. Ez a jelenlegi Xbox One S csomagokból is ismerős lehet.

Optikai meghajtó nélküli Microsoft Xbox One S jöhet

A képek alapján az is kiderül, hogy három játékkal jöhet a csomag: Minecraft, Sea of Thieves és Forza Horizon 3. Mindezt 229.99 euróért. Az állítólag megjelenés május 7. Ez jóval olcsóbbá tenné a jelenlegi One S-nél, ami 300 euróért megy mostanában. Persze azt még nem lehet biztosra mondani, hogy egy létező termékről van szó. Viszont a világ is a digitális játékok irányába megy, így egyáltalán nem lenne meglepő lépés ez a Microsoft részéről, sőt.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?