Véletlenül került ki az összehajtható Samsung Galaxy F videója

A Samsungnak mostanában elég nehezen megy a titoktartás. Kezdve azzal,hogy a közelgő Galaxy S10 szériáról gyakorlatilag már minden kiszivárgott, tehát a gyártó most sem tudott titokban tartani semmit az új okostelefonjáról. Persze ezen szivárogtatások egy része nem véletlen. Most pedig egy video került ki az összehajtható Samsung Galaxy F készülékről, amit valószínűleg a február 20.-i eseményre szánt a gyártó. A valószínűleg Galaxy F-nek nevezett készüléket 0:25-nél láthatjuk, valamint a videó végén is.

A Samsung Vietman által közzétett videót természetesen gyorsan le is szedték. Az viszont világosan látható rajta, hogy a Galaxy F jóval vékonyabb lesz, mint az eddig látott összehajtható készülékek. A gyártó több olyan technológiával is foglalkozott mostanában, melyek egyértelműen az ilyen készülékek számára terveztek. Például az Infinity Flex kijelző-technológia, vagy a One UI felület.

A videón látszik, hogy a Galaxy F egészen szokatlan felépítést kapott. Mindkét oldalon van kijelző és a külső rész akkor is aktív, amikor kinyitva használjuk. Azt persze még mindig nem tudhatjuk biztosan, hogy ez csak egy rendering vagy egy tényleges készülékről van szó. Reméljük, hogy hamarosan kiderül!

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?