Ősszel tér vissza az újratervezett Samsung Galaxy Fold

A Samsung Galaxy Fold elég hamar visszatérhet a piacra. A vállalat bejelentette, hogy a készülék újratervezett változata már szeptembertől elérhető lesz a vásárlók számára. Egyelőre csak néhány piacra érkezik, melyről bővebb információt szeptemberhez közeledve fog közölni a Samsung.

A Samsung Galaxy Fold idén jelent meg előrendelésre, amit gyorsan el kellett halasztani a gyártási minőség miatt. A hiba többek között abból adódott, hogy a tesztelésre adott készülékek egy kijelzővédő fóliához hasonló réteget tartalmaztak, mely igazából része volt a kijelzőnek és természetesen ezt eltávolítva elég könnyen megsérült a kijelző.

 Ősszel tér vissza az újratervezett Samsung Galaxy Fold

A Samsung most pedig ígéretet tett arra, hogy megerősítették ezt a részt. Egy másik probléma pedig abból adódott, hogy csukott állapotban a két kijelző közötti rés túl nagy volt, de állítólag ezt is sikerült megjavítani, amit már nagyon kíváncsian vár minden érdeklődő. Azt is bejelentették, hogy az újratervezett Fold több alkalmazást kap majd, ami támogatja a méretek közötti váltást. A készülék ára marad 1999 euro.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?