Piacon a Sony Vaio CR sorozat

0
109

A Sony tegnap mutatta be az új Vaio CR sorozatot. A 14,1 collos, kimondottan szórakozásra kifejlesztett notebook család természetesen Santa Rosa alapokon nyugszik. A gép fő vonzereje a technológiai háttér mellett elsősorban a szemet gyönyörködtető, káprázatos festés valamint az eleganciát sugárzó dizájn. A külsö mellett a belső sem elhanyagolható. Az Intel GM965 chipsetje, a Core 2 Duo processzorok teljes választéka, az integrált Graphics Media Accelerator X3100, a 4GB memória támogatás, a 200GB-os merevlemez kapacitás valamint az 1280×800-as felbontású 14,1 collos widescreen kijelző, a DVD író minden mai követelménynek megfelel.
A kommunikáció terén sem kell, hogy hiányárzetünk legyen. A legújabb N technológiájú vezeték nélküli megoldás mellett gigabites hálókártyával, 56K-s modemmel, 3 USB porttal, Express Card slottal, kártyaolvasóval, FireWire porttal, VGA és S-Video csatlakozással is fel van szerelve a Sony VAIO CR.
A súlya a méretéhez képes nem éppen könnyű, a gép kereken 2,5KG-ot nyom. A festésről is érdemes néhány szót szólni. A ragyogó fényes felület metálfény jellegű, szép ezüstös csillogású, a gépnek rendkívül elegáns külsőt kölcsönöz. A CR sorozat jelenleg öt színben érhető el, sangria, cosmopolitan, dove, indigo és mattfekete fényezéssel lehet kérni őket.
Alapértelmezésben mindegyik modell Windows Vista Home Premiummal előtelepített, de opcióban lehet Vista Business-el is rendelni. A notebookok bevezető ára 1350$, a forgalmazásuk két két múlva kezdődik, jelenleg a www.sonystile.com/pr/cr weboldalon előrendelhetőek.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét