QHD kijelzőt és nagyobb akkumulátort kaphat a Xiaomi Mi 9 5G

0
37

Mostanában elég sok pletykát és találgatást lehet olvasni a Xiaomi közelgő 5G-képes készülékéről, mely már hatósági jóváhagyást is kapott Kínában. Eddig úgy tűnt, hogy a M1908F1XE modellszámú készülék a következő Mi Mix modell lehet, de egy új riport alapján nagyon valószínű, hogy a Xiaomi Mi 9 5G változatáról van szó.

Az információ megbízható forráshoz köthető.  Az új modell úgy tűnik, hogy a Mi 9 továbbfejlesztett változata lesz és az 5G-s képességen kívül több újdonság is belekerülhet. Először is a Mi 9 5G egy nagyobb felbontású, 2K-s kijelzőt fog kapni. Ez valószínűleg QHD felbontást fog jelenteni, hiszen a két jelzőt gyakran összekeverik Kínában.

QHD kijelzőt és nagyobb akkumulátort kaphat a Xiaomi Mi 9 5G

A kamerás képességek valószínűleg szintén javulni fognak. A fő modul optikai képstabilizátort kaphat, valamint az akkumulátor kapacitása is nőhet, mely támogatni fogja a 45W-os gyorstöltést is. Egyes híresztelésekben az is olvasható, hogy az új Xiaomi Mi 9 5G modellben a chipset is frissülni fog, mégpedig a Qualcomm legújabb modelljével, a Snapdragon 855+-al.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét