Realme 11 – Hatalmas (kamera) sziget a láthatáron

0
10

A fekete és arany színben készülő telefon sík hátlapot, kijelzőt és egyenes éleket kap, a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasóval. A hátlapon egy hatalmas, a bal felső sarokba kitolt fekete körben kapnak helyet a kamerák és a LED villanó. A három kamera közül egyről tudni bármit is, ez egy 108 megapixeles felbontású képszenzort tartalmaz. A másik két szenzor vélhetően alacsony felbontású (2 MP) segéd- és makrószenzor.

A MediaTek Helio G99-es lapkával ellátott telefon, ha kameraszettben nem is kiemelkedő, kijelzőben azért odateszi magát. A 6,4 hüvelykes képátlóval rendelkező panel AMOLED 1080×2400 pixeles (FHD+) felbontással és 90 Hz-es frissítéssel operál. Ismerősnek tűnhetnek ezek a specifikációk, ennek oka pedig a Realme 10-es modell, amellyel ezek megegyeznek.

Ugyanaz az SoC, ugyanaz a kijelző, hasonló méret, de egy plusz kamera és más hátlapi dizájn különbözteti meg a 11-est a 10-től. A hátlap alatt a Realme 11-ben 8 GB RAM és 128 GB tárhely dolgozik majd, az energiát pedig egy 5000 mAh-s akkumulátor szolgáltatja 67 wattos gyorstöltés támogatásával. Bár az akku mérete is egyezik a 10-es verzióban találhatóval, a töltés sebessége 33 W-ról duplájára ugrik az utódban.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét