Realme Watch: custom OS és egy hetes üzemidő

0
55

A Realme Watch még sajnos mindig nem jutott el a felhasználókhoz, de legalább néhány részlet már kiderült róla: az új modell 1.4 inches LCD kijelzőt fog kapni, 320 x 320 pixeles felbontással. Érdemes megemlíteni, hogy ez nem Google Wear OS-alapú okosóra lesz, hanem saját operációs rendszert fog futtatni. Ez lesz a vállalat második okosórája a Realme Band után, ami kicsit szerényebb képességekkel rendelkezik.

A várható üzemidő 7 nap, a 160 mAh-s akkumulátor segítségével. A pulzusszám-mérőn kívül GPS-t is kapunk. Az okostelefonnal Bluetooth 5.0-n keresztül fog kommunikálni. A Realme Watch 15 különböző aktivitást képes megkülönböztetni, pl. futás és jóga.

Realme Watch: custom operációs rendszer és egy hetes üzemidő

Az Activity panel kijelző az aktuális időjárási adatokat, valamint az alvási statisztikát, pulzásszámot és egyéb beállítható statisztikákat. Az óra segítségével vezérelhetjük a zenelejátszást is, valamint elsüthetjük az okostelefon kameráját. Az értesítések kijelzésére is képes természetesen.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Realme Watch-ot hivatalosan mikor fogják bemutatni. Az árazás és az elérhetőség szintén kérdéses.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét