Redmi K40 – vastag és vékony dobozban, avagy töltővel vagy anélkül

0
198

Lu Weibing, a Redmi vezérigazgatója a Weibo oldalán tett közé egy képet, amelyen a Redmi K40 doboza látható vékony, illetve vastag kivitelben, ami a töltőfej elhagyási lehetőségét feltételezi számunkra.

Februárban dobják piacra a Redmi K40-et és a Redmi K40 Pro-t. A szóban forgó képen ennek az új zászlóshajónak a doboza látható két különböző méretben. Nem kell nyomozónak lennünk ahhoz, hogy rájöjjünk, a Xiaomi eltávolította a töltőadaptert és kábelt a dobozból, így törekedve az elektromos hulladék és felesleges csomagolás csökkentésére (és persze a kiadások csökkentésére). Ennek ellenére a felhasználók választhatnak, hogy a környezetbarát verziót, vagy a hagyományos töltővel ellátott változatot választják.

A Xiaomi Mi 11 vásárlóinak csak töredéke választotta a „zöld” opciót, Lei Jun elárulta, hogy csupán 20 000 felhasználó él ezzel a lehetőséggel a több, mint 350 000 közül, ami mindössze 5,7%. Első pillantásra még értelmetlen dolognak tűnhet a gyártó lépése, de mivel millió számra adják el készülékeiket, így a „zöld” csomgolású telefonok eladása egyaránt növekedhet.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét