Snapdragon 675-tel érkezhet az új Redmi Note 7 Pro

A Redmi Note 7 bejelentése után a Xiaomi ki fog hozni egy erősebb Pro változatot is. Az új Redmi Note 7 Pro megjelenése valamikor februárban várható, a Xiaomi korábbi nyilatkozatai alapján.

Most viszont új információk is napvilágot láttak a közelgő készülékkel kapcsolatban. A Weibo közösségi platformon megosztott képről kiderültek a Redmi Note 7 Pro fontosabb specifikációi. Kezdésnek kapunk egy 48 MP-es kamerát, mint amit a Redmi Note 7 esetében is láthattunk, viszont itt egy jobb – Sony IMX 586 – szenzorral. A Note 7 ezzel ellentétben a Samsung ISOCELL Bright GM1 szenzorát használja. Ami még fontosabb, hogy a Pro variáns a Snapdragon új 675-ös chipsetjével fog érkezni.

Snapdragon 675-tel érkezhet a Redmi Note 7 Pro

Az új SoC várhatóan erősebb lesz, mint a Snapdragon 710. Viszont mivel a Qualcomm alacsonyan szerette volna tartani az árakat, így többek között a GPU órajelét is csökkentették. Valamint a költséghatékonyabb 11 nm-es gyártástechnológiát vetették be.

Ami az árcédulát illeti, elég baráti, nagyjából 205 és 220 dollár körüli összegre számíthatunk – persze ha lehet hinni a Weibo-n megjelent információknak.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?