Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezhet a Redmi X

Amit először Redmi X néven emlegettek, az végül Redmi Note 7 néven mutatkozott be. Ez volt az egyike azon készülékeknek, mely már a Xiaomi-ról levált Redmi márkanév alatt jelent meg. Most viszont tényleg elérkezhet az igazi Redmi X ideje. Úgy tűnik, hogy a készüléket február 15.-én fogják bemutatni. A teaser kép ugyan nem a Xiaomi hivatalos csatornájáról jött, de elég valószínű, hogy valós dátumról van szó.

A kép azt rebesgeti, hogy a Redmi X egy kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót kaphat. Ezzel nagyot robbanthat a Xiaomi, hiszen ez egészen idáig csak a prémium készülékekben volt fellelhető.

Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezhet a Redmi X

A Redmi X valószínűleg erősebb lesz, mint a Note 7 és Snapdragon 710 chipsettel érkezhet, a régi 660 helyett. Korábban szó esett arról, hogy egy Redmi Note 7 Pro változat is megjelenhet, Snapdragon 675 chipsettel, 48MP-es kamerával (Sony szenzor a Samsung helyett) és februárban mutathatják be. Lehet, hogy ez lesz az a készülék. Kínában a tavaszi fesztivál február 5 és 15.-e között tart, úgyhogy ez remek alkalom egy új termék bejelentésére. A Redmi Note 5 és 5 Pro tavaly február 14.-én jelent meg.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?