Rég látott funkció térhet vissza a Redmi K50 telefonokkal

0
36

A Redmi K40 készülékeknél a szenzor az oldalsó keretre költözött, így a bekapcsológomb egyben ujjlenyomat-olvasóként is szolgált. Azonban  a telefonok megjelenítője OLED technológiára épült, amelyek alatt lazán elfér egy biometrikus modul. A Redmi azért döntött az oldalsó megoldás mellett, mert így a telefonok gyártási költségeinek egy részét le tudta faragni.

Forrásunk azt is hozzátette, hogy a Redmi K50 Pro+ variáns burkolata alatt a csúcskategóriás Qualcomm Snapdragon 898 lapkakészlet teljesíthet szolgálatot. Ez még nem biztos, mert az új chipek általában decemberben debütálnak. Ugyanakkor az is megtörténhet, hogy maga az alapmodell, tehát a Redmi K50 valamivel korábban debütál, legalábbis erre utalnak bizonyos részletek, amelyek a kínai közösségi médiában szivárogtak ki.

Azt beszélik a készülékről (Redmi K50), hogy a burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 870 chipset zakatol, a megjelenítő pedig egy 6,6 colos, Samsung gyártmányú, teljesen lapos kialakítású OLED panel lesz. A működéshez szükséges energiát pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd, ami a 67 wattos gyorstöltést is támogatja.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét