Rendkívül ötletes funkciót tesztel a YouTube

0
54

Bár a YouTube videómegosztót is folyamatosan fejlesztegeti a Google, és időről időre érkezik egy-egy új funkció a platformra, igazán említésméltó, egyedi változtatásról már viszonylag rég lehetett hallani. Persze azt a pletykát leszámítva, miszerint hamarosan online játékok érkezhetnek a weboldalra. Most viszont egy valóban érdekes újítással rukkolt elő a vállalat, amit már nagyban tesztelnek a videómegosztó-platform munkatársai.

A TechCrunch értesülései szerint a YouTube mesterséges intelligencia által generált kvízekkel kísérletezik, amelyek tudományos, ismeretterjesztő és különféle oktató videók alatt jelennének meg. Ezzel állítólag nem csak a néző frissen szerzett tudását tesztelhetik, de abban is segíthet, hogy a YouTube jobban megértse, hogy az egyes videók mennyire fednek le egy adott témát.

Információk szerint a felhasználók egy kis csoportja tesztjelleggel már hozzá is fér az új funkcióhoz, ami, ha bevezetésre kerül, kizárólag az angol nyelvű videók alatt jelenik majd meg. A YouTube szokatlan, ám annál zseniálisabb új funkciója a tudományok iránt érdeklődőket célozza majd meg.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét