Robinson: The Journey – új videó érkezett

0
274

A Crytek fejlesztői, Elijah Freeman és Faith Oezbayram mutatták be legújabb PlayStation VR játékukat, a Robinson: The Journey-t.

A játékot tavaly októberben jelentették be, de csak most láthatunk belőle tényleges in-game felvételeket. A Crytek CryEngine motorját használva elképesztően néz ki az alkotás, brutális látványvilággal és a platformot egyedien kihasználó játékmenettel. A videóban láthatjuk a különböző dinoszauruszokat, a környezetet és hogy miként irányíthatjuk a karakterünket a VR nyújtotta lehetőségekkel.

Ugyan Freeman és Oezbayram nem sok információt közölt a játék motorjával kapcsolatban, azt hangsúlyozták, hogy a fő céljuk egy lenyűgöző világ megteremtése volt. Nagyon sok figyelmet fordítottak minden apró mozzanatra, amit a játékos tesz mozgás közben és hogy milyen élmény éri, mi van körülötte.

A Robinson: The Journey egyike lesz azon 50 játéknak, amit a PlayStation VR október 13.-i indulásakor megvásárolhatunk. A történet egy fiú és a robotja kalandjait mutatja be, miután egy baleset után egy ismeretlen világban ragadnak és egy dinoszauruszokkal teli környezetből próbálnak hazajutni.

Forrás: polygon.com

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét