Saját okosórát adna ki a Facebook jövő nyáron

0
93

Már folynak az előkészületek a Facebook saját okosórájának kiadásához. Az eszköz egy eddig okosórákban nem használt funkciót is kínál, ugyanis önálló kamerával rendelkezik.

A The Verge értesülései szerint az új okosóra két kamerával fog érkezni, amelyek közül az egyiket egyszerűen levehetjük az óráról és önálló kameraként használhatunk. Ez – és sok más Facebook által kiadni tervezett hardver – annak köszönhető, hogy a közösségi média-óriás felvásárolta az Oculus-t, ez pedig számos VR és egyéb hardver kiadását teszi lehetővé.

Várhatóan 2022 nyarán adják ki a sajátmárkás okosórát, tehát szinte pontosan egy év múlva már debütálhat is az eszköz. Minden olyan funkciót tartalmazni fog, ami a jelenlegi okosórákban megtalálhat, újdonsága azonban egyedi: nem is egy, hanem két kamerát tartalmaz.

Hirdetés

A fő kamerájával intézhetjük szokásos dolgainkat, mint például a videóhívások. A másodlagos kamera már érdekesebb, ugyanis ezt bármikor levehetjük majd az óráról, és így fotózhatunk vele. Tehát ha telefonunk nincs közelben, csupán óránkról lekapjuk a „fényképezőt” és már mehet is a fotó.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét