Samsung esemény 2021 – Galaxy S21, időpont és meglepetéstermékek

0
361

Amint az várható volt a Samsung következő Galaxy Unpacked eseményére hivatalosan január 14-én kerül sor. A 2021-es CES utolsó napján megrendezésre kerülő eseményen hivatalosan is bemutatják az alaposan kiszivárgott Galaxy S21 termékcsaládot. A vállalat egy rövid videót is közzétett, amelyben az új S21 kameramoduljára fokuszálnak, ez azt sugallja, hogy tervezése és fényképészeti képességei a bemutató kulcsfontosságú területei lesznek.

A Galaxy S21 sorozat folytatja a Samsung eddigi stratégiáját, és hozza azt a minőséget amit már megszokhattunk. A vállalat továbbra is a csúcskategóriás felhasználók igényeit szeretné kielégíteni, így a készülékek konstrukciója a prémium szinten marad. Az S21 Ultra várhatóan jobb képességekkel fog rendelkezni, például: továbbfejlesztett kameraoptika és S-Pen támogatás.

Az esemény során a Samsung valószínűleg be fog mutatni egy további terméket is. Az elmúlt napok tippjei szerint, a Samsung a Galaxy Buds Pro fülhallgató piacra dobására készül, amelyek az Apple AirPods Pro termékcsaládját célozzák meg, és várhatóan fejlett zajcsökkentő technológiát és jobb hangteljesítményt fog biztosítani. A Samsung felfedheti a Galaxy Chromebook 2 készüléket és a Galaxy Book S lehetséges folytatását is – mindkét eszköz felveszi a Galaxy márkanevet, mivel a Samsung mobilitási eszköznek tekinti őket, és a Galaxy Unpacked Event ideális hely lehet ezen eszközök elindításához.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét