A Samsung Galaxy Fold egy létező készülék, 6 kamerával és brutális árral

Meglepetés! A rengeteg Galaxy S10 szivárogtatás ellenére a Samsung az Unpacked névre keresztelt eseményét a Samsung Galaxy Fold bemutatásával indította. A készülék ötvözi egy sima telefon hordozhatóságát és egy tablet funkcionalitását, ráadásul 2 hónapon belül elérhető lesz.

A Fold egy 4.6 inches külső és egy 7.3 inches belső kijelzőt kapott. A köztes összekötő rész akár egyedi színben is rendelhető. A Samsung a Google és Android fejlesztőivel működött együtt, hogy az alkalmazások és a nézetek közötti váltás tökéletes legyen, bárhogy is használuk a készüléket. A Galaxy Fold hatalmas kijelzője támogatja a hármas multitaskingot. Egyelőre a WhatsApp, a Microsoft Office és a YouTube Premium támogatja ezt a funkciót.

A Samsung Galaxy Fold egy létező készülék, 6 kamerával és brutális árral

Hardver téren egy Snapdragon 855 chipsetet kapunk, 12 GB memóriával és 512 GB-os belső tárhellyel. Az akkumulátor kapacitása 4380 mAh-s.

6 kamerát is kapunk, viszont a kihajtható kialakítás miatt az elrendezés nem éppen szokványos. Három kamera van a hátlapon, egy az előlapon és kettő “belül”. Így bármilyen helyzetben is használjuk a telefont, tudunk vele fényképezni.

A jó hír, hogy ez nem egy prototípus, ugyanis április 26.-tól megvásárolhatjuk. A rossz hír az árcédula, ami 1980 dollára rúg.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?