Samsung Galaxy Note 3: Produktivitás a köbön

0
405

Hosszú hónapok óta folytak a találgatások, mikor, milyen hardverrel és főleg innovatív megoldásokkal érkezik a következő, immár a harmadik Galaxy Note. Július közepén “megunta a titkolózást” a Samsung, és egy hivatalos nyilatkozatban elárulta a bemutató idejét: szeptember négy, azaz a mai nap. A tapasztaltabbakat nem lepte meg, hiszen tavaly is ilyen tájban, Berlinben, az IFA rendezvényen leplezte le az akkori Note-ot. Nem is olyan régen, 19:00-kor kezdődött az Unpacked 2013 Episode 2 Berlinben, ahol elsőnek a Samsung Galaxy Note került leleplezésre.

Samsung Galaxy Note 3: Produktivitás a köbön

A sok-sok kiszivárogtatott információ nagyjából meg is állta a helyét, talán ezek az információk már nem is nagyon csigázzák fel a felhasználókat, mivel a technika rohamos fejlődése miatt evidens, hogy évről-évre a legújabb hardverelemek kerülnek a zászlóshajókba. Akkor mire a nagy felhajtás? A Samsung szoftveres téren szeretne a riválisok fölé nőni, amelyben a Note széria kiváló segítség. Miért? Egyfelől ott az S-Pen, ami már tavaly is nagyszerű dolgokra volt képes, idén pedig továbbfejlesztették ezt is. Ezer szónál is többet ér egy demó, melyben a cégnél dolgozó kolléga prezentálja az új szoftveres megoldásokat. Lássuk!

 

Akik pedig a hardverért vannak oda, itt a teljes specifikáció.

Samsung Galaxy Note 3: Produktivitás a köbön
Samsung Galaxy Note 3: Produktivitás a köbön

A Sasmung Galaxy Note 3 már szeptembőr 25-től elérhető lesz a világ 149 országában, így már csak egy korrekt árra várunk. A hivatalos Samsung PR bemutató itt elérhető.

Végezetül pedig az egyik első Hands On az Android Authority jóvoltából.

Bazsa

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét