Samsung Galaxy S21 FE: Az FCC regisztráció megerősíti a közelgő Fan Edition telefon további részleteit

0
207

Nyilvánosságra hozta az FCC a Samsung Galaxy S21 FE névre keresztelt regisztrációt. A bejegyzés néhány további részletet közöl a Samsung új pénztárcabarátabb csúcstelefonjáról, beleértve az SoC-t is.

Rengeteg pletykát és szivárgást olvashattunk az elmúlt hetekben a Galaxy S21 FE-ről, a megbízhatóbb és fontosabb információkat mi is továbbítottunk olvasóink számára. Mostanra szinte biztos, hogy októberben érkezik az új FE, de csak bizonyos régiókban. Evan Blass mutatta meg, hogy a készülék legalább öt színben lesz elérhető.

Hivatalosan is elfogadta a Galaxy S21 FE-t az Egyesült Államok FCC-je. A dokumentumokból kiderül, hogy két modellszámú eszköz lett regisztrálva, ezek az SM-G990U és az SM-G990U1, mindkettő kompatibilis a vállalat EP-TA800 és EP-TA845 töltőivel. Ezek 25 illetve 45 W-os töltők, tehát viszonylag gyorsan tudjuk majd megölteni az akkumulátort árammal.

Hivatalos megerősítést nyert a Snapdragon 888 SoC is. Ez azonban csak az USA-ra vonatkozik, itthon meglehet, hogy Exynos processzorral érkezik az eszköz. Ezen kívül 6,41 hüvelykes Super AMOLED kijelző, 8 GB RAM és három darab hátlapi kamera fogja szolgálni a telefon jövőbeli gazdáit.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét