Samsung Galaxy S5 – robbanó akkumulátorral

0
292

A Samsung Galaxy S5 jelenleg az egyik, ha nem a legmegbízhatóbb és legkedveltebb darabja a robotos okostelefonoknak. Mint zászlóshajó rengeteg szerepet kell betöltenie, melyeket a vásárlók kíméletlenül számon kérnek a márkán és ha nem tetszik a válasz legközelebb egy másik okostelefon mögé sorakoznak fel. Egy tesztelő viszont fejébe vette, hogy elpusztítja az S5-öt.

Samsung Galaxy S5 - robbanó akkumulátorral  Samsung Galaxy S5 - robbanó akkumulátorral

A fenti képeken látható, hogy nem csak tesztpadra kerül a Samsung Galaxy S5-öt, hanem vágóhídra is. Kijelenthetjük, hogy nem is biztos, hogy a realitás talaján mozog a szabadúszó tesztelő. Videójában összefoglalja a koncepcióját, az érdekességet pedig a végére tartogatja. 

Egyébként az IT eszközök (elsősorban a táblagépek, noteszgépek, okostelefonok) biztonságtechnikai megközelítésből rengeteg fejtörést okoznak, többek között a légiforgalomban, ahol az ilyen meghibásodások beláthatatlan károkat tudnak okozni. Ezt alátámasztó, precedens értékű lépést tett annak idején a Dell, amikor valamivel több mint 4 millió akkumulátort hívott vissza és cserélt le. 

Forrás: Air Safety Week, Vol.20 No. 33

Gabe

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét