Samsung Galaxy Z Flip 2021 szivárgások

0
77

2021-ben tervezi kiadni újgenerációs Galaxy Z Flip telefonját a Samsung, ami az előrejelzések szerint sok tulajdonságában fejlődik az előző modellhez képest.

A következő generációs Samsung Galaxy Z Flip a jelenlegi 5G-s modellhez képest jelentős frissítést kap. Nem elhanyagolható például, hogy a függőlegesen összecsukható AMOLED képernyő 120 Hz-es képfrissítést fog kapni, amely példaértékű kijelző lesz a piacon.

A SamMobile azt állítja, hogy a 3C, a DEKRA és a SafetyKorea adatbázisaiban tanúsítványokat talált, amelyek egy új akkumulátor megoldást tartalmaznak, amely valószínűleg ebben a telefonban fog debütálni. A tápegységek (kódnevükön az EB-BF711ABY és az EB-BF712ABY) ráadásul tartalmazzák a Z Flip azonosítóját is, szóval szinte biztosak lehetünk benne, hogy az új Z Flip akkumulátoraival van dolgunk.

Hirdetés

A két akksi összesen 3300 mAh-át tesz ki, ami sajnos semmivel nem nagyobb, mint az elődé volt. A jelenlegi Z Flip modell pedig nem az akkumulátoridejéről híres, szóval esélyes, hogy ilyen téren marad a helyzet olyannak, mint volt.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét