Samsung Jungfrau pollenszűrős klímaberendezés

Itt van a nyár és egyesek nem csak a hőségtől hanem az allergiától is szenvednek. A Samsung K sorozatú Jungfrau klímaberendezés nem csak a lakás hűvös levegőjéről gondoskodik, hanem az allergiások megkeserítőjét a polleneket is kiszűri. A készülék Full HD szűrője pedig még a legapróbb, mikroszkopikus porszemcséket is kiszűri, és a szennyezett levegőt tiszta, friss fuvallattá varázsolja.

Samsung Jungfrau pollenszűrős klímaberendezés

Napjaink háztartási gépeitől már az is elvárható, hogy okosak legyenek. A Smart WiFi funkcióval ellátott Samsung klímák egyszerűen működtethetők okostelefonról vagy számítógépről. Ez az innovatív megoldás különösen hasznos tud lenni, amikor munkába menet jut eszünkbe, hogy bekapcsolva hagytuk a berendezést, vagy éppen egy meleg nyári napon a munkából hazafelé tartva el tudjuk indítani a klímakészüléket, hogy kellemesen hűvös várjon bennünket otthon. A túl sok légkondicionálás azonban nem csak az egészségre veszélyes, de a környezetre nézve is káros, mivel energiát pazarol. A D-light funkció használatával a rendszer automatikusan ellenőrzi és optimalizálja az aktuális páratartalmat és hőmérsékletet, így kevesebb energiát használ fel a kellemes légkör megteremtéséhez

A Samsung Jungfrau K sorozató légkondicionálók már hazánkban is megvásárolhatók, ajánlott bruttó fogyasztói ára pedig 330.000 Ft-tól indul.

 

Pucu

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?