Samsung Series 3 350U2B: az új ultrahordozható notebook minden elődjénél kisebb és könnyebb lett

0
35

A matt kijelző kiváló képminőséget és olvashatóságot eredményez még szabadtéren is, a 350U2B hosszú üzemidejű akkumulátora akár 6 órán keresztül1 is működésben tartja a készüléket. Az Intel® Core™ i3 processzorral3 Windows® 7 operációs rendszerrel és a Samsung Fast Start nevű gyorsindító technológiájával felszerelt készülék optimális teljesítményt nyújt.

„A Samsung Series 3 350U2B notebook tökéletes választás lehet mindazoknak, akiknek bár szükségük van arra, hogy ügyeiket rugalmasan, bárhonnan el tudják intézni, mindeközben fontos számukra a stílus és a jó megjelenés” – mondta el Kováts Botond, a Samsung Electronics Magyar Zrt. marketing és PR menedzsere.

A Series 3 350U2B ultrahordozhatóságának egyik kulcsa a képernyő különlegesen vékony kerete, amely a kategóriájában megszokottnál kisebbé és könnyebbé teszi a készüléket, miközben a megfelelő méretű kijelzőről sem kell lemondania a felhasználónak.

A notebook hosszú akkumulátoros üzemidejének köszönhetően a felhasználók útközben is könnyedén elintézhetik ügyeiket. Emellett, a Samsung PowerPlus intelligens feltöltési technológiájának köszönhetően az akkumulátor 1000 feltöltés után is megőrzi kapacitásának 80%-át, míg az átlagos akkumulátorok teljesítménye már hozzávetőleg 300 feltöltés után erre a szintre csökken. Ez egyben azt is jelenti, hogy ez a technológia amellett, hogy gazdaságosabb, a környezetet is jobban kíméli, hiszen ritkábban kell cserélni az akkumulátort, mint egy átlagos készülék esetében. Ráadásul a Samsung Fast Start technológiájával másodpercek alatt életre kelthető a számítógép – a hibrid alvó mód egyesíti magában a gyors rendszerindítást a hibernálás stabilitásával, így nem kell hosszan várni az indulásra.

A Series 3 350U2B matt, 12,5 hüvelykes HD LED képernyőjével a legapróbb részletek és a legmerészebb színek is tökéletesen élvezhetők, még a szabadban is. A matt felület a szemet is kevésbé fárasztja, ráadásul az apró karcolásoknak is sokkal jobban ellenáll.

A széleskörű felhasználhatóság érdekében a notebook négy az egyben kártyaolvasóval, Bluetooth V3.0 High Speed csatlakozóval4, valamint egy sor USB-és HDMI-porttal lett felszerelve azért, hogy a zenék, képek, videók és egyéb fájlok bármilyen modern készülékről gyorsan megoszthatók legyenek. A kiváló minőségű, ergonómiailag méretezett sziget típusú billentyűzet könnyebbé teszi a gépelést, tehát ugyanannyi idő alatt több, kevesebb hibával gépelhető le. Az ergonomikus dizájnnak köszönhetően a billentyűk egymástól optimális távolságra helyezkednek el, amely az egyéb megoldásoknál sokkal higiénikusabb, hiszen a kosz nem ragad be a billentyűk közé. A beépített Samsung Duracase váz speciális karcálló felületével a mindennapi ütődések és koccanások ellen nyújt védelmet, így a notebook hosszú távon is megtartja stílusos, újszerű kinézetét. 

Ár és elérhetőség

A Samsung Series 3 350U2B notebook hazánkban augusztus közepétől lesz elérhető. Ajánlott bruttó végfelhasználói ára 169 900 Ft.

Termékspecifikációk

Típus

Series 3 350U2B

Kijelző

12.5” HD LED (1366 x 768)

matt

Operációs rendszer

Eredeti Windows® 7 Home Premium (64-bit)

CPU

Intel® Core™ i3 2310M (2,1GHz)

Memória

2GB

HDD

320GB S-ATA II (5400RPM)

Videokártya

Intel® HD Graphics

Bluetooth

Bluetooth V3.0 High Speed

Csatlakozók

VGA (Dongle), HDMI, fejhallgató, beépített mikrofon,

2 x USB 2.0 (Sleep and charge)

négy az egyben kártyaolvasó (SD, SDHC, SDXC, MMC),

RJ45(LAN), DC-In (Power Port)

Akkumulátor

Hatcellás / 46,9Wh

Méretek

298,9 x 197,8 x 20,6 mm

Súly

1,4 kg  1 Hatcellás akkumulátorral

  2A Mobile Mark teszteredményei alapján; a konfigurációtól függően változhat

 

  3Választható opció

 

  4Választható opció

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét