Savazás után majmolás? Lehet jövőre a Samsung csúcstelefonokhoz sem jár töltő és fülhallgató

0
372

A Sammobile, valamint Dél-Koreai források szerint a következő Samsung Galaxy zászlóshajók dobozában esélyes, hogy nem lesz töltőfej, valamint fülhallgató. Ez azért érdekes, mert a Samsung nemrég még kifigurázta az Apple-t, amiért nem küldi ezen tartozékokat a telefon csomagolásában.

Habár az Apple környezetvédelmi okokra hivatkozva szüntette be a töltők és fülhallgatók mellékelését a telefonokhoz, egyértelműen jövedelmező a döntés. Kevesebb csomagolás, kevesebb anyag, a telefon ára nem csökkent, a doboz tartalma igen. Ha szükséged van az eddig „ingyen” kapott töltőre és fülhallgatóra, vedd meg.

Ironikus, hogy szarkasztikus üzenete után hasonló stratégiát választ a Samsung. Érthető persze, ők is pénzből élnek, de ekkora megfontolatlanságot nem követhet el egy ekkora cég.

Hirdetés

Legfrissebb hírek szerint akár már 2021. januárjában bejelentheti az S21 vagy S30 (az elnevezésről még nincsenek pontos információk) szériát a Samsung, azaz nem sok ideje van eldöntenie, hogy az elveihez vagy a pénzhez lesz hűbb a koreai gyártó.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét