Smartic Q7 – az okosóra

0
238

Már kívülről is egy meglepő eszköz a Smartic Q7 okosóra, melynek fémből készült háza 48 x 45 x 13,5 mm-es. Nem mellesleg az IP67 besorolásnak megfelelően ellenáll a vízzel és a porral szemben. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy fröccsenő víz, esőcseppek vagy egy gyors kézmosás nem tehet kárt a készülékben, de úszni, búvárkodni vagy fürödni már nem ajánlott vele. Az okosóra választható ezüst, arany és fekete színekben, a mellékelt szilikon szíj pedig bármikor cserélhető.

A megjelenítő 1,28 colos, amely IPS LCD technológiára épül, a felbontás pedig 240 x 240 pixel. Mondanom sem kell, hogy ez egy érintőképernyős megjelenítő, ezzel vezéreljük a készüléket, az alkalmazott kijelzőtechnológiának köszönhetően pedig élénk színekre és remek betekintési szögekre lehet majd számítani. A hátlap mögött pedig egy 300 mAh-s akkumulátor van, ami 3-7 napos üzemidőt biztosít.

Kiváló társ lesz a mozgásban gazdag hétköznapokban, köszönhetően a pulzusmérés, lépésszámlálás, mozgásemlékeztetés funkcióknak, amelyeket többféle sport üzemmód egészít ki. A további említésre méltó lehetőség közé tartozik még az ébresztés, a naptár, a stopper, de van telefonkönyv és hívásnapló is.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét