Snapdragon 730-at kaphat a Xiaomi Mi A3

A Xiaomi alelnöke, Manu Kumar Jain a Qualcomm vezetőivel folytatott sikeres tárgyalásokat a jövőbeli terveket illetően. Ezen tervek között szerepel a hamarosan érkező új Xiaomi-k Snapdragon 730 vagy 730G-vel való felszerelése is, melyről Manu Kumar Jain tweet-elt is. Jain megemlítette, hogy egy új készülék hamarosan várható, mely a kettő közül vagy valamelyik CPU-t fogja megkapni. Ez a készülék a Xiaomi Mi A3 lehet.

Persze a teaser-ben nem említette meg, hogy pontosan melyik CPU-t fogják használni, de minden jel a Snapdragon 730-ra mutat. Ezt a chipet két hete jelentette be a Qualcomm, a Snapdragon 730G mellett. Mindkét chip már az új 8nm-es gyártástechnológiával készül.

A Xiaomi Mi A3 Snapdragon 730-at, 4000 mAh-s akkumulátort és három kamerát kaphat (48 MP, 8 MP és 13 MP). Az árazásról és az elérhetőségről egyelőre még nincsenek információk. Arról is lehet olvasni, hogy a Mi A3 kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót és OLED panelt is kaphat. Mi már kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket!

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?