Sok a panasz a Hogwarts Legacy Switch verziójára

0
77

Pár napja befutott a Hogwarts Legacy Nintendo Switch-es változata is, amit eredetileg júliusra ígértek a készítők, ám végül egészen november 14-ig kellett várni a játék megjelenésére. Amint az várható volt, a Harry Potter világában játszódó RPG látványvilága közel sem lett olyan jó, mint más konzolokon, de nem ez az egyetlen bökkenő.

A Swicth Up YouTube-csatorna hívta fel rá a figyelmet, hogy a játékban néhány helyre csak egy töltőképernyőt követően lehet belépni. A csatorna szerint Roxmortsba például csak úgy juthatunk le, ha nyomva tartjuk az Y gombot, és türelmesen megvárjuk, hogy a játék betöltsön, ami átlagosan 30-50 másodpercet vesz igénybe. Így van ez a boltokba való bejutásoknál is, ami azért is sajnálatra méltó, mert a loading screen bizony erősen megakasztja a játékmenetet. Ami igazán bosszantó lehet a switchesek számára, hogy a korábbi generációs konzolok nem küszködnek ilyesféle megoldásokkal.

A negatívumok ellenére a YouTube-csatorna csapata túlnyomórészt pozitív kritikát fogalmazott meg a játékkal kapcsolatban. Elismerték, hogy hatalmas teljesítmény az Avalanche részéről, hogy sikerült átültetniük a Harry Potter-játékot a 2017-ben megjelent Switch konzolokra is.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét