Sony Days of Play akciók és nyereményjáték

0
52

2018-ban is megrendezi a Sony a Days of Play akciós napokat. Június 8-tól június 18-ig tíz napon át akciók és értékes nyeremények várják az érdeklődőket. A legfontosabb, hogy megjelenik egy egyedi festésű PS4 konzol. A gép nem meglepő módon Days of Play Edition néven fut majd. A két hozzá tartozó DualShock 4 kontroller is egyedi kék színben pompázik, a konzol oldalára arany színnel kerülnek fel a kontroller gombjainak képei. Az 500 GB-os háttértárral szerelt egyedi kiadású Playstation 4 akciós áron kapható majd.

sony days of play

Természetesen nem csak az alapgépet, hanem sok kiegészítőt is akciós áron kínál a Sony. A PS VR Starter Pack-ot vehetjük meg akciósan, ezen kívül olcsóbban juthatunk DualShock 4 vezérlőkhöz, PS Now és PS Plus előfizetésekhez. A Days of Play akció tartalmaz játékokat is, itt olyan nevekre számíthatunk, mint a God of War, a Shadow of the Colossus, a Horizon Zero Down, a Far Cry 5, a Just Cause 3, a Wolfenstein II: The Diaries of Agent Silent Death vagy épp a Gran Turismo Sport. A kedvezmények mértéke több játéknál is eléri akár az 50%-ot is, tehát mindenképp érdemes kihasználni a lehetőséget.

A Days of Play nem létezhet nyereményjáték nélkül, úgyhogy a Sony játékot is szervezett az akció idejére. A részvételnek mindössze annyi a feltétele, hogy a játékosok az akció ideje alatt minden nap szerezzenek valamilyen trófeát (tehát összesen 11-et). Ha ez sikerül, lehetőségünk nyílik megnyerni a limitált kiadású Days of Play konzolt, egy Playstation VR Starter Pack-ot, egy éves Playstation Plus tagságot vagy akár 12 x 22.500 Ft-nyi Playstation Store kreditet, melyet 12 havi részletekben kapunk meg.

A játék magyar oldalát itt találjátok.

Az akciós játékok listája itt nézhető meg.

A Laptopszalon Sony Days of Play akciós kínálatát pedig itt nézhetitek meg.

sony days of play

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét