Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 – USB-n keresztül

0
281

A Creative piacra dobta a legújabb hangeszközét, melyet USB-n keresztül csatlakoztathatunk a számítógépünkhöz. A cég elsősorban notebookokhoz ajánlja az új Blastert, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni zenélés és filmnézés közben.
Élvezd a letöltött zenéid és filmjeid! Az X-Fi technológia intelligens módon változtatja a magasakat és a mélyeket. Használd a surround-ot! A fejhallgatóddal is éld át a hihetetlen hangzást a CMSS-3D technológia segítségével. A kedvenc játékaidat éld át teljesen új dimenziókban: az EAX ADVANCED HD megoldásnak köszönhetően Windows XP alatt is tökéletes a térhatás élménye, míg Vista alatt a Creative ALchemy segíti ugyanezt megélni – olvasható mindez a Creative által kiadott sajtóanyagban. Külön kiemelik a Power DVD-vel való teljes kompatibilitást, azaz a szoftver összes extra szolgáltatását maximálisan támogatja az X-Fi.
Tulajdonképpen hiánypótló megoldás a piacon az USB-s hangkártya, hisz a legegyszerűbb negoldás ez. A régebbi Express Cardos illetve PCMCIA-s kártyákhoz képest az USB-s talán olcsóbb is lesz, az ár 59 dollár.

polip

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét