SSD-t villantott a Gigabyte

0
617

Az új Gigabyte Aorus Gen5 12000 SSD bemutatása valóban figyelemre méltó esemény a tárolóeszközök piacán. Ez a kiváló teljesítményű M.2 SSD maximális szekvenciális olvasási és írási sebességekkel rendelkezik, amelyek elérhetik a 11 700 MB/s illetve 9 500 MB/s értékeket. Ezt a gyorsaságot az x4-es PCI Express 5.0 interfész és a NVMe 2.0 protokoll teszi lehetővé, ami kiváló választássá teszi a felhasználók számára.

Eme tároló két különböző kapacitásban érhető el, 1 TB és 2 TB, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő verziót. Az SSD a Phison PS5026-E26 vezérlőt használja, amelyet 232 cellarétegű 3D TLC NAND flash lapkák támogatnak. Ez a kombináció kiváló teljesítményt és tartósságot eredményez.

A Gigabyte Aorus Gen5 12000 SSD emellett rendelkezik egy hatékony hűtőrendszerrel is, amely a chipek hőmérsékletét szabályozza. A gyártó GCC (Gigabyte Control Center) alkalmazása pedig lehetővé teszi a felhasználók számára a tároló teljesítményének és hőmérsékletének monitorozását. A 5 éves vagy 700/1400 TBW (Terabyte Written) írási garancia biztosítja, hogy hosszú ideig megbízhatóan működjön a gépünkben. A vételárat egyelőre még nem sikerült kideríteni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét