Számos Asus ZenBook és VivoBook már a 11. generációs Intel Tiger Lake szériával kapható

0
812

Az emberek sokat vásárolnak az ünnepek közeledtekor – ezt az ASUS is tudja. Tudja bizony, méghozzá olyannyira, hogy véletlenül sem akar lemaradni a jövedelmező időszakról, ezért nem egy, hanem tizenegy különböző notebookját már Intel Tiger Lake CPU-val szállítja a boltokba.

Az Asus már megkezdte a Tiger Lake CPU szériával szerelt laptopok szállítását, azaz az ünnepekre már bőven a polcokon láthatjuk ezen termékeket. Nagy csábítóerővel rendelkezik, ha egy versenytárs modell 10. generációs processzorával ellentétben az Asus termékein 11. generációs matrica van.

Az alsó kategóriában azonban még nem lesz újítás, ugyanis csak az i5-tel és i7-tel szerelt modellekben dolgozik majd Tiger Lake CPU. Azonban nem kell megijedni, mint tudjuk, a VivoBook széria a pénztárcabarát szegmenst képviseli, tehát azok is megtalálhatják vágyott Tiger Lake laptopjukat, akik nem szeretnének sokszázezer forintot költeni notebookjukra.

Nagyjából 220.000 ft lesz a legolcsóbb Tiger Lake CPU-val szerelt VivoBook, azonban egy ilyen processzorral szerelt ZenBook ára akár 550.000 ft is lehet.

Ezen notebookok kapják meg a Tiger Lake processzorokat először

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét