Százmilliós oktatási támogatás a Pandától

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Idén is folytatódott a Panda Security nagysikerű közoktatási pályázata, amelyen a nyertes pályázók a Panda EnterpriSecure with TruPrevent IT-biztonságtechnikai termékének 50 licencét vásárolhatták meg nettó 905 500 Ft helyett nettó 36 600 Ft árért. A 100. nyertes pályázó 2007. szeptember 26-án, ünnepélyes keretek között vehette át a terméket Sándor Zsolttól, a Panda Security magyarországi igazgatójától.
– Egy iskolának manapság minden lehetőséget meg kell ragadnia, akármilyen fejlesztésről is legyen szó – nyilatkozta Varga Sándor, a Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Somogyi Béla Utcai Általános Iskola igazgatója. – Az anyagi kereteink szűkösek, ezért is örültünk a Panda pályázatának, hiszen így korszerű biztonságtechnikai szoftverekhez juthattunk, és a költségvetésünkbe is belefért.
– Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos manapság a hálózatok biztonsága – mondta Sándor Zsolt. – Az oktatási intézményekre ez különösképpen igaz. Mi viszont tudjuk, jobban mondva sejtjük, milyen nehéz helyzetben vannak az iskolák; ezért öröm számunkra, ha segíthetünk.
Az akció a 2007-es évre érvényes, így a pályázni kívánó intézményeknek még mindig van részvételi lehetőségük.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?