Személyre szabható billentyűzetet villantott a Ducky

0
20

A nagysikerű Ducky One 3 sorozat új taggal bővül. A Pro változat érdekessége elsősorban az, hogy 8000 Hz-es frissítésre lesz képes; így természetesen vezetékes megoldásról van szó, a kábel végére pedig USB csatlakozó kerül. Triple-shot PBT gombfedelekkel érkezik, valamint az első kész fedélszettet már meg is mutatták.

Négyféle méretben lesz majd megvásárolható a Ducky One 3 Pro: 60%-os, 65%-os, TKL és teljes kialakítású verzióban egyaránt kapható lesz. A Ducky másik nagy dobása a ProjectD Outlaw, amely egy olyan 65%-os klaviatúra, amelyet teljes egészében saját igényeidre igazíthatsz: egyedül a belső alumínium váz fix, ezt leszámítva azonban a borítás és még a gombok anyaga is testreszabható.

A váz a közel 2 kg-os tömegével igencsak robusztusra sikerült. A prémium opciók között szénszálas erősítésű műanyagot is találhatunk. A gombok ezen a billentyűzeten double-shot fedelet kapnak, az alattuk lévő Cherry kapcsolók típusa viszont szintén választható, mint ahogyan az is, hogy szeretnél-e háttérvilágítást hozzá, és ha igen, akkor simát vagy változtatható színűt. Ára várhatóan 250 és 500 dollár között alakul majd.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét