Szeptember 10.-én jönnek az új iPhone modellek

Ahogyan azt már korábban olvashattuk különböző híresztelésekben, az Apple szeptember 10.-re tűzte ki az új iPhone modellek bemutatóját. Az esemény a Steve Jobs Theater-ben fog lezajlani, a vállalat székhelyén (Cupertino, Kalifornia állam), reggel 10 órától.

Az Apple már kiküldte a meghívókat az érintett személyeknek. Az innováció szó manapság nagyon divatos, szóval mi is kíváncsiak vagyunk, hogy mit rejtenek az új iPhone modellek. Korábbi találgatások és a kiszivárgott anyagok alapján három új modell várható. Ezek a tavaly bemutatott iPhone XS, XS Max és XR modellek utódai lehetnek. Elképzelhető, hogy az XS és XS Max utódai az iPhone Pro nevet kapják és három hátlapi kamerával rendelkeznek majd. Az XR esetében két kamerát kaphatunk.

Szeptember 10.-én jönnek az új iPhone modellek

Az előlapi kamera akár 120 fps-es lassított felvételeket is képes lesz majd készíteni, bár ez egyelőre nem tisztázott. A Pro modellek valószínűleg az AirPods tartóját is tudják majd tölteni. Kijelző terén nem várható túl sok újítás. Nagy kérdés, hogy az Apple megmarad-e a Lightning csatlakozónál, vagy átvált az USB-C portra.

Hardverek terén új A13 chip várható és szélesebb látószögű Face ID szenzor. Az 5G-s képességgel valószínűleg 2020-ig kell várnunk.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?