Szeptember 10.-én mutathatják be az új Apple iPhone 11 modelleket

Az Apple kiadta a hetedik iOS 13 beta verziót az arra jogosult (regisztrált) fejlesztőknek és páran jobban belemélyedve a kódba olyan információt találtak, ami az új iPhone 11 modellek bejelentési dátumára utalhat.

Az iOS 13 kódja egy olyan képet tartalmaz (lentebb látható), amin az iOS menüjét láthatjuk, a naptár ikonon pedig a következő dátum szerepel: Tuesday, September 10. Ez “HoldForRelease” néven került be a kódba, így nagyon valószínű, hogy tényleg a bejelentési dátumról van szó. Tavaly ugyanezen részbe a szeptember 12.-i dátum került és kitalálhatjuk, hogy mikor tartott az Apple a bejelentést.

Szeptember 10.-én mutathatják be az új Apple iPhone 11 modelleket

Ha ugyanazt az idővonalat követi a vállalat, mint az előző években (ami egyébként nagyon valószínű), akkor a szeptember 10.-i bejelentést követően az előrendelés 3 nappal később, szeptember 13.-án indulhat el. Az iPhone 11 elérhetősége szeptember 20.-tól lenne az első körben, majd egy héttel később a többi országban is. Az iOS 13 megjelenési dátumára is vannak nyomok, ami valószínűleg szeptember 23.-án válik elérhetővé a felhasználók számára.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?