Szeptember 19.-én mutatják be a Huawei Mate 30 és Mate 30 Pro-t

0
35

Most, hogy a Samsung bejelentette a Note10 párost, a Huawei-en a sor, hogy frissítse a felső kategóriás Mate családot. A Huawei Mate 30 modellről már egészen sok információ kikerült az internetre, ahogy a Pro és Lite variánsról is. Egyelőre a hivatalos bejelentés dátuma se volt tudható, egészen mostanáig. Különböző források szerint a Mate 30 és Mate Pro modelleket szeptember 19.-én fogja bemutatni a gyártó.

Szeptember 19.-én mutatják be a Huawei Mate 30 és Mate 30 Pro-t

Az új modellekben valószínűleg Kirin 990 chipset lesz, melynek egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága a csökkentett energiafelhasználás. Korábban arról lehetett olvasni, hogy Kirin 985 chipset fog kerülni az új Mate családba. Elképzelhető egyébként, hogy ugyanarról a chipről van szó, csak közben átnevezésre került.

Az egyelőre kérdéses, hogy az új Kirin chipset tartalmazni fogja-e a Huawei 5G-s modemjét. Arról is lehet olvasni, hogy később lesz egy 5G-s Mate 30 variáns, ami jelenleg valószínűbbnek tűnik. Ezen kívül 6.7 inches, 90Hz-es kijelző, 55W-os gyorstöltés és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó várható.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét