Szeptember 7.-én mutatják be az új iPhone-t

Az Apple elkezdte kiküldeni a meghívókat a következő termékbejelentő eseményére, így már hivatalosnak mondható: szeptember 7.-én fogják tartani a keynote-ot. Ezt a dátumot már rengeteg helyen olvasni lehetett korábban, így nem túl nagy meglepetés senki számára. Ahogy alul láthatjuk, a meghívót az Apple-től megszokott sallangmentes kinézet jellemzi, a lényegre koncentrálva. Ami biztos, hogy bemutatásra kerül az iPhone-ok új generációja. Három helyett valószínűleg két modellre számíthatunk, a nevüket viszont egyelőre rejtély övezi.

Szeptember 7.-én mutatják be az új iPhone-t

A cikkekben eddig mindenhol iPhone 7 és iPhone 7 Plus-ként vannak említve, de előjöttek az iPhone 6 SE és iPhone 6 SE Plus nevek is, mint lehetőség. Az új készülékek valamilyen szinten átdolgozott kinézettel fognak érkezni, belül új A10 chipsettel és talán vízálló burkolattal. A Plus modell dupla kamerás konfigurációval várható és talán Smart Connector támogatással. A 3.5mm-es jack csatlakozó mindkét modellről eltűnik, az akkumulátorok kapacitásával kapcsolatban pedig jelentős növekedés várható a korábbi változatokhoz képest.

Mivel a korábban kikerült dátum is bejött, így valószínűleg a szeptember 9.-én induló előrendelés és a 16.-i premier is biztosnak mondható.

Forrás: gsmarena.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?