Színre lépett a harmadik Vivo T2 okostelefon

0
39

Nem egészen érthető, hogy a Vivo háza táján mi zajlik. A most piacra dobott okostelefon nagyjából megegyezik a V27e modellel, amit az orosz piacon szintén forgalmaznak már egy ideje, így aztán ennek az egésznek nem igazán van túl sok értelme. Az egyik T2-t Kínában, a másikat pedig Indiában értékesítik, de az oroszoknak szánt változat, teljesen eltér azoktól.

Amúgy egy egész jó középkategóriás mobilról van szó, amelynek 6,62 AMOLED megjelenítője van Full HD+ felbontással, a hátoldalán pedig 64 megapixeles elsődleges képrögzítő modul foglal helyet. Az okostelefon kizárólag 4G hálózatokra képes csatlakozni, meghajtásáért egy MediaTek Helio G99 lapkakészlet felel.

A Vivo T2 8 GB RAM-mal, valamint 256 GB háttértárral van felszerelve, és rubelből számítva nagyjából 109 660 forintba kerül. Nem annyira világos, hogy miért kellett ezen a néven újra kiadni a korábbi Vivo V27e modellt, de a kínai gyártó vezetőinek székeiben valószínűleg nálunk jóval okosabb emberek ülnek, így minden bizonnyal ennek a döntésnek is megvolt a maga oka.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét